Piramit Haber

Enerji içeceği sonu oldu

Manşet

Endonezya'da 30 saat çalışan ve ayakta kalmak için enerji içeceği içen genç kadın ofiste ölü bulundu.

 Endonezya'nın Jakarta kentinde yaşayan 24 yaşındaki Mita Diran, 30 saat aralıksız çalıştıktan sonra ofiste ölü bulundu. Ayakta kalmak için enerji içecekleri kullandığı belirtilen genç kadının, fazla çalışmaya dayanabilmek için içtiği enerji içecekleri nedeniyle öldüğü iddia edildi.
New York Daily News’un haberine göre, uzun süre aralıksız çalışan ve "30 saat çalıştım ve hala güçlüyüm" mesajını sosyal medyada paylaştıktan sonra ölü bulunan Diran'ın iş arkadaşları, meslektaşlarının ayakta kalmak için enerji içecekleri içtiğini belirtti.

Endonezya'nın ünlü bir ajansında metin yazarı olarak çalışan Mita Diran, iş yoğunluğundan şikayetçi olduğunu bir çok sosyal paylaşım sitesinde yazmıştı. İş sonrası yazılarında yoğun baş ağrıları yaşadığını ve uykusuzluk problemi çektiğini belirten genç yazarın ofiste uyur vaziyette yattığı sanılıyordu. Fakat bir süre sonra Diran'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı.Endonezya İşçi ve İnsan Hakları Mahkemesi'nin araştırdığı olayda, işçi hakları dernekleri, Diran'ın çalıştığı kurumun yetkililerini suçluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.