Piramit Haber

Emine Erdoğan'dan çocuk yuvası ziyareti

Manşet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, Musa Cihaner Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.

MARDİN

Mardin'de bulunan Emine Erdoğan beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in eşi Neval Güler ile birlikte 13 Mart Mahallesi'ndeki Musa Cihaner Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Yurtta kalan çocuklar ziyaretçileri ellerinde çiçeklerle karşıladı.

Burada Erdoğan ve Bakan Şahin ile beraberindekilere çikolata ikramında bulunan çocuklar, Erdoğan ve Bakan Şahin ile de sohbet ettiler.

Erdoğan ve Bakan Şahin'in, gelecekte hangi meslekleri seçeceklerini sorduğu çocuklar ''polis'' ve ''doktor'' gibi cevaplar verdi. Bunun üzerine Erdoğan, bayan koruma polisini çağırarak polis olmak isteyen çocuklarla tanıştırdı. 

Kurumda kalan 14 yaşındaki Mert Abak'ın şiir okumasıyla duygulu anlar yaşanan ziyarette, görevliler Erdoğan ve Bakan Şahin'e kurumda kalan çocuklarca başkan seçilen Şükran Çiçek'i tanıştırdı. Erdoğan, rakibine 38 oy fark atarak başkan seçildiğini öğrendiği Çiçek'e bakarak, ''Yani atanmış değil, seçilmiş'' dedi. 

Şükran Çiçek, başkan olmak için ne vaat ettiğini soran Emine Erdoğan'a, yemeklerin daha güzel olacağını ve Mardin'e deniz getireceğini vaat ettiğini söylemesi salonda gülüşmelere neden oldu. Erdoğan, yuvadan ayrılırken kapıda bekleyen bir grup kadınla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.