Piramit Haber

Elektrik kaçağı ev sahibine bildirilmiş

Manşet

Almanya'nın Backnang kentinde çıkan yangında 5 yeğenini kaybeden amca Soykan, evin önceki kiracısının elektrik kaçağı sorununu ev sahibine bildirdiğini öğrendiklerini söyledi


BACKNANG

Backnang'da bulunan gazetecilere bilgi veren amca Cengiz Soykan, yanan evin önceki kiracısını tanıdıklarını ve onun bu evde 22 yıl yaşadığını belirterek, bu kişinin daha önce ev sahibine elektrik kaçağı bildiriminde bulunduğunu öğrendiklerine dikkati çekti. Soykan, ağabeyinin 3 yıldır bu evde oturduğunu kaydetti.

Cengiz Soykan, sabit bir işi olmayan ağabeyi Sami Soykan ile Nazlı Özcan'ın 14 senedir geçimlerini devlet yardımı ve çocuk parasıyla sağladıklarını ifade etti.

Yangında hayatını kaybeden Nazlı Özcan'ın ilk eşinden dört ve ağabeyinden altı çocuğunun olduğunu anlatan Soykan, yangından kurtulan İbrahim Soykan'ın çiftin en büyük çocuğu olduğunu söyledi.

Soykan, Nazlı Özcan'ın büyük kızı Semiha'nın evli olduğunu ve büyük oğlu Halil'in de yangın gecesi teyzesinde kaldığı için ikisinin kurtulduğunu öğrendiklerini belirtti.

Ağabeyi Sami Soykan'ın cenazeleri Kırşehir'de defnetmek istediğini kaydeden Soykan, ancak anne ve iki çocuğun soyadlarının farklı olduğunu, bu durumda prosedürün nasıl işlediğini bilmediklerini ifade etti.

Ağabeyinin travma geçirdiği ve hastanede tedavi altında olduğu bilgisini veren Soykan, kendisinin dahi polisten izin alarak ve kimlik göstererek yanına girebildiğini söyledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.