Piramit Haber

E-5'i savaş alanına çevirdi

Manşet

Büyük bir hızla makas atarak giden sürücünün sebep olduğu zincirleme kaza D 100 karayolunu adeta savaş alanına çevirdi.

 Kaza saat 11.00 sularında D-100 Karayolu Kartal istikameti Büyükyalı Kavşağı’nda oldu.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre göre 34 UA 1360 plakalı otomobiliyle "makas atarak" ilerleyen Hakkı Yusuf Gülbar direksiyon hakimiyetini kaybederek Havzullah Talay'ın kullandığı 34 ZZ 6336 plakalı kamyone arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından da karşı şeride geçti.

ORTALIK ADETA SAVAŞ ALINA DÖNDÜ
Bu sırada Kadıköy istikametine ilerleyen Seyit Dost yönetimindeki 43 NF 747 plakalı panelvana çarpan kamyonet yan yattı. Kadıköy istikametinde ilerleyen 34 CLP 29 plakalı Hasan Yiğitgülsün’ün kullandığı kamyonet de kaza yapan araçlara çarptı. Kaza sonrasında ortalık adeta savaş alanına dönerken kamyonet sürücüsü Havzullah Talay ile panelvanda bulunan Orhan Dost ve Fetih Topçu yaralandı.

CAN PAZARI YAŞANDI
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevre emniyeti alarak başka kazaların olması engellemeye çalıştı. Sağlık ekipleri, vatandaşlar tarafından yan yatan kamyonetten çıkarılan Havzullah Talay ile Orhan Dost ve Fetih Topçu’ya ilk müdahaleleri olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrasında D-100 Karayolu’nun her iki yönünde de uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

"MAKAS YAPARAK" GİDİYORDU İDDİASI

Görgü tanıkları kazaya Hakkı Yusuf Gülbar’ın sebep olduğunu ileri sürerek “Otomobil makas yaparak ilerliyordu. İçerisinde 2-3 tane de kız vardı. Kamyona arkadan vurdu. Kamyon dengesini kaybederek diğer yöne doğru takla attı. Daha sonra da diğer araçlara çarptı" şeklinde konuştu Kazada araç sürücülerinden Hasan Yiğitgülsün “Bir anda karşı şeritten üstümüze doğru bu kamyonet geldi. Ama ona da makas yapan diğer otomobil çarptı. Otomobil kamyona vurunca, oda bariyeri aşarak üstümüze geldi. Ben kaçmaya çalışırken yanımdaki araca vurdu. Oda bana vurdu" şeklinde konuştu. Kazaya neden olduğu belirtilen Hakkı Yusuf Gülbar ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.