Piramit Haber

Dolandırıcılara garson tokadı

Manşet

Yüzlerce insanı dolandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan tele-tokatçılar, ağlarına düşürmek istedikleri garson gencin oyununa geldi.

 Uyanık garson, polis numarasıyla kendisini dolandırmaya çalışan zanlılardan 500 TL alıp kart borcunu kapattı Emniyet müdürü, profesör, hakim, savcı, doktorların da aralarında bulunduğu, her meslekten ve kariyerden yüzlerce insanı kandırmayı becerip dolandıran tele-tokatçılara derslerini bir garson verdi.
İzmir’de yaşayan 26 yaşındaki garsonH.I, kendisini polis rolünde arayıp terör yalanıyla korkutan tele-tokatçıları faka bastırdı.

'KEŞKE YİNE ARASALAR' 
Dolandırıcılar, cep telefonundan ulaştıkları garson H.I'ya, “Hesabınızdan terör örgütüne para aktarılmış. Şahısların yakalanması için teröristlerin kullandığı hesaba acilen para göndermelisiniz. Suçüstü yakalayıp soruşturma bitince paranızı geri alacaksınız" dedi.

Telefondaki kişilerin dolandırıcı olduğunu anlayan uyanık garson, inanmış numarası yaparak, ‘Parayı yatıracağımama yeni evlendim. Konya’da ailemin yanında 40 bin lira değerinde altınım var. Ay sonu, cebimde Konya’ya gidecek para yok. Bana yol parası gönderin" diyerek zanlılardan para istedi.

Tele-tokatçılar, genç garsona inanarak uçak bileti için 500 lira gönderdi. Parayı çeken H.I, kredi kartı borcunu ödedi, hemen ardından da tokatçıları ihbar etti. Garson H.I, "Keşke bir daha arasalar" diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.