Piramit Haber

Dolandırıcı baba-kız...

Manşet

Bir değil iki değil tam 74 kişi...

 Adana'da dolandırıcılık yapabilmek için kimlik bilgilerine ulaştıkları 74 kişi adına kredi kartı almak üzere bankalara başvuran ve hep aynı adresi veren üniversite öğrencisi kız ile babası yakayı ele verdi,
Adana, Osmaniye ve Gaziantep'te yaşayan 74 kişi adına kredi kartı alabilmek için aynı adresi bankalara verince ykıskıvrak yakalandılar.

Mali Büro Amirliği ekipleri, Adana, Osmaniye ve Gaziantep'te yaşayan 74 kişinin, kredi kartı alabilmek için Adana'da bir ev adresini gösterdiği bilgisine ulaştı. Savcılık izniyle bankaların müşteri hizmetlerinden alınan kredi kartı başvurusu kayıtlarının incelemesi sonunda başvuruları dolandırıcılık amaçlı Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbı Dökümasyon ve Sekreterlik Bölümü'nde okuyan S.B. ile babası M.B.'nin yaptığı saptandı.

KIZINI DA DOLANDIRICILIĞA ALET ETTİ

Dolandırıcılıktan 19 suç kaydı bulunan M.B.'nin sahte kimlik bilgileriyle banka müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartı başvurusu yaptığı, bunu doğrulatmak için de üniversitede okuyan kızının telefon numarasını verdiği belirlendi. Operasyonla kredi kartıyla dolandırıcılık yapamadan yakalanan M.B. ve kızı S.B. sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.