Piramit Haber

Devlet Bahçeli İmralı'nın formülünü verdi

Manşet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Başbuğ ile görüşmelerinden, İmralı'ya televizyon'a kadar birçok konuyu masaya yatırdı.
Yapmış olduğu iktidar hesapları ve formüllerle bildiğimiz Bahçeli, bu kez de İmralı için denklem kurdu;

AKP=BDP+CHP+PKK
Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. İşte o toplantıdan öne çıkanlar:

Geçen hafta ilan ettiğim ziyareti dün gerçekleştirdim. Silivri'ye gittim ve Sayın İlker Başbuğ ve Sayın Engin Alan ile görüştüm. Başbuğ terör örgütü kurmak suçlamasıyla Silivri'ye konulmuştur.

TSK'nın içinden hainler asla çıkmayacaktır. Terörist arayanlar Türk askerine bakmamalı, İmralı'ya ve Kandil'e bakmalı. Silivri şüphesiz İmralı'nın eşiti değildir. Biz dün dediğimizi bugün sakatlayacak bir bayalığa düşmedik, düşmeyeceğiz. Özürlü kalplerin ne dediği umrumuzda değil, biz demokrasiye bağlıyız ve bu çok net.

BALYOZ DAVASI
Yürüyen sözde darbe davalarında birçok skandal yaşanmıştır. Balyoz davasında verilen kararlar vicdanları kanattı. Mahkemenin kararı şaibeli hale gelmiştir. Engin Alan'ın burada olmasını çok istiyorum. 

İMRALI'YA TELEVİZYON
Sözde Kürt sorununun çözülmesi için ihanet adımları atıldı. İmralı canisinin ayağında deva arayan AKP'nin tutumu izah edilemez. İmralı canisine yeni yıl hediyesi televizyon bile hediye edilmiştir.

AKP HALA İKTİDAR MI OLACAK?
Her şey Başbakan'ın iki dudağı arasında, bu rezilliklere daha ne kadar devam edecek? Şehide kelle, katile sayın dedi. Çiftçiye ananıda al git dedi. İzmir'e gavur dedi. Şimdi ise İmralı canisiyle görüşmeler yapıyor. Türkiye ise onu iktidar yapıyor. Türkiye nereye gidiyor?

Dağ kadrosuyla görüşmek demek, AKP'nin onların tüm isteklerini onaylaması demektir. İmralı canisi barış elçisi gibi parlatılıyor. AKP eşittir BDP artı CHP artı PKK'dır.

Bize bölücü diyorlar. Bunu diyebilmek için Allah'tan korkmaları lazım. Bizim sözlerimizi bölücülük olarak nitelendirenler bizi birbirimize düşürmek için uğraşıyorlar. Kim ne yaparsa yapsın asla emellerine ulaşamayacaklar. Türkiye asla bölünmeyecektir.

RAUF DENKTAŞ'I ANDI
Merhum Rauf Denktaş aramızdan ayrılmış ve hepimizi hüzüne boğmuştu 13 Ocak'ta. Onun için Bağımsızlık her şeyden önce olmuştur. Kıbrıs onunla yükselmiştir. Ölümünün 1. yılında onu saygıyla anıyorum.

KIZILCAHAMAM TOPLANTISINI ANLATTI
Geçtiğimiz hafta sonu partimiz için çok önemli bir faaliyeti Ankara'da gerçekleştirdik. TBMM'deki çalışmalarımızı ele aldık, bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirdik. Ekonomik tablo ve Türkiye'nin gidişatını analiz ettik. Tüm sorunları konuştuk.

MHP İKTİDAR OLMAYA HAZIR

AKP topluma yıkımı kabullendirmek için elinden ne geliyorsa yapıyor. MHP kadrosuyla ve projeleriyle Türkiye'nin iktidarı olmaya hazır. AKP başarısızlığıyla boşuna kürek çekmeye devam ediyor. Türkiye'yi yönetemiyor, yerle bir ediyor.

Artık beklemeye sabrımız yok. Milletimizi ezmeye çalışanlara tahammül edemiyoruz. Türkiye'yi parçalayacaklar. Onarmak için MHP hazır. MHP pislikleri süpürecek ve Türkiye'yi kurtaracak. Artık alternatif yok, Türkiye dar bir açıda kaldı. Buradan çıkış AKP ve diğerleriyle mümkün değildir.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.