Piramit Haber

Demet Akalın kıskançlık krizine girdi

Manşet

Türkiye Müzik Ödülleri yarışmasında 4 dalda aday olup sadece "en iyi şarkı" kategorisinde ödül alan Demet Akalın, Göksel'e kaptırdığı "en iyi kadın şarkıcı" ünvanının ardından krize girdi...

 12. Altın Objektif Ödül Töreni'nde ödül alan Demet Akalın; Türkiye Müzik Ödülleri'nde aday olduğu dört dalda ödül alamamasıyla ilgili "Hakkımız yendi" diye konuştu.
Magazinci.com adlı internet sitesinin düzenlediği 12. Altın Objektif Ödül Töreni, önceki akşam Ataköy Sheraton Hotel'de gerçekleşti. Gecede; Demet Akalın'ın seslendirdiği 'Türkan' şarkısı, 'Yılın Şarkısı' seçildi. Törene eşi Okan Kurt ile birlikte katılan Akalın; Türkiye Müzik Ödülleri'nde aday olduğu dört kategoride ödül alamamasıyla ilgili şunları söyledi:

"Dört ödül de hakkımızdı. Geçmişte Sıla ve Hande'nin de çok hakkının yenildiği zamanlar oldu. Ama Göksel'in (En İyi Şarkıcı ödülünü aldı) değil! Kusura bakmayın ama 'En İyi Klip' de hakkımızdı."Akalın; aynı gece Alişan'ın, Göksel'in şarkısına gönderme yaparak 'Acıyor Acıyor' diye tweet atmasının ardından, eşi Okan Kurt'un ünlü türkücüyü düelloya davet etmesiyle ilgili şöyle konuştu: "Bunlar beyimle alakalı sorular, bilmiyorum. Alişan değişik şeyler yazıp beni kızdıracağını düşünüyor ama umurumda değil. Benim attığım tweet yok. Kocamla problemi varsa, teke tek görüşsünler."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.