Piramit Haber

Cumhurbaşkanı Gül'den İmralı Uyarısı

Manşet

Cumhurbaşkanı Gül, İmralı görüşmeleri ile ilgili gündemi değerlendirdi.

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afyon'da valiliği, belediyeyi ve garnizon komutanlığını ziyaret etti.Abdullah Gül, ziyareti esnasında İmralı süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Gül, "Dürüst davranır ve yapmaları gerekenleri yaparlarsa o zaman bu acılar sona erer. Türkiye'de herkes konuşabilir ama biraz da konuşmaması gerekenler var, konuşmak yerine iş yapması gerekenler var" uyarısında bulundu.
"HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN"
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Herkesin aklını başına alması, düşünmesi ve eğer 'Acılar dinsin, kan dursun' isteniyorsa üstüne düşeni yapması gerekir" diye konuştu

"ÇOK KONUŞMAYA DA GEREK YOK "

"Terörü kesinlikle gündemimizden çıkartmamız lazım. Bu konuyu gündemimizden çıkartmak birinci önceliğimizdir. Terörü bitirmek için tabii ki birçok yöntemler vardır, bunlar da kullanılır.

Karşınıza silahla çıkana daha güçlü silahla yanıt verirsiniz. Devlet boyun eğmez bunu herkes bilmelidir. Bütün yöntemler denenir. Yeni çalışma var. Süreçte rol alanlar yapması gerekeni biliyorlar. Dürüst davranır yapılması gerekeni yaparsa bu acılar sona erer. Bizim acımız bu konuyu yok etmektir.

Çok fazla konuşmaya da gerek yok. Tabii ki herkes fikrin söylemesi gerekir ama biraz da konuşmaması gerekenler var. Konuşmayıp iş yapması gerekenler var. Bakalım göreceğiz. Devletin kurumlarına herkesin güven duyması lazım. Birlik, beraberlik tehdit altında tutulamaz.

Bölgedeki olaylar bazılarını yanlışa yönlendirebilir bunu fırsata dönüştürmek isteyebilirler."dedi
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.