Piramit Haber

Çiçek ve Bozdağ'ın tansiyonu normal

Manşet

TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bozok Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sağlık Yüksekokulu'nun açılışını yaparak, öğrencilere tansiyon ölçtürdü....YOZGATTBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan...

YOZGAT

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta Bozok Üniversitesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sağlık Yüksekokulu'nun açılışını yaptı.

Cemil Çiçek ve Bekir Bozdağ açılışını gerçekleştirdikleri okulu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilerle bir araya gelerek tavsiyelerde bulunan TBMM Başkanı Çiçek, ''İyi okuyun, kaliteyi tutturun, iş garantiniz var. Ama 'iş garantimiz var' diye de dersleri bırakmayın. Çünkü özel sektörde, iyi çalışmazsanız sizi bırakırlar'' dedi.

Cemil Çiçek ve Bekir Bozdağ daha sonra uygulama sınıfına geçerek, Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinden tansiyonlarının ölçülmesini istedi.

Tansiyon ölçmeye çalışan öğrencinin heyecanlanması üzerine bölüm hocası, TBMM Başkanı Çiçek'e müdahale etti. Ölçüm sonunda Cemil Çiçek'in tansiyonu 13'e 9 olarak belirlendi. 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da tansiyonu 13'e 8 çıktı.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ise bu sırada Bekir Bozdağ'ın elini tutarak ''Maşallah hükümetin nabzı iyi'' şeklinde espri yaptı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.