Piramit Haber

Bursa'ya 1 milyar TL'lik yatırım

Manşet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 'Bursa'ya 2012 yılında 1 milyar TL'lik yatırım yaptık' dedi...

 Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, stadyum, BursaRay Kestel etabı, T1 tramvay hattı, teleferik, deniz otobüsü, Bilim ve Teknoloji Merkezi, Hüdavendigar Kent Parkı, spor tesisleri, tarihi, sosyal ve kültürel mekanların restorasyonları başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları sürdürülen projeler, 2013 yılında tamamlanacak.
Altepe, BursaRay ve tramvay ile mahalle parklarının yapımından kültür hizmetlerine, tarihi mirasın öne çıkarılacağı projelerden spor, alt yapı ve içme suyuna kadar her alanda yapılacak yatırımları Bursa'ya kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Tüm Bursalıların yeni yılını tebrik ettiğini ifade eden Altepe, ''Bursa'ya 2012 yılında 1 milyar TL'lik yatırım yaptık. Başbakanımızın Nisan ayında katıldığı açılışlarda 937 milyon TL'lik yatırım hizmete açılmıştı. 2013'te de aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz ve değeri 1 milyar TL'yi aşan hizmetlerimizi Bursa'ya kazandıracağız'' dedi.

Altepe, bugüne kadar Bursa'ya değer katan çalışmaların gerçekleştirildiğini, 2013 yılında kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini ifade ederek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin ihtiyaçlarına yönelik yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini bildirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.