Piramit Haber

Buna ne gerek vardı!

Manşet

Okmeydanı’nda göstericiler ile polis arasında uzun süreli olaylar yaşandı. Çatışmalar sırasında yanıcı madde isabet eden bir iş yerinde yangın çıktı. İş yeri sahibi ekmek teknesinin yandığını görünce yüreğine ateş düştü ve gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul’da gergin geçen 1 Mayıs’ta çatışmaların yaşandığı bölgelerden birisi de Okmeydanı’ydı. Göstericiler ile polis arasında ara sokaklarda başlayan çatışma yaklaşık üç saat sürdü.
Taş ve sapanlarla saldıran gruplara polis gaz bombası ve tazyikli suyla karşılık verdi. Sokak aralarındaki çatışmalar sırasında Barçın Sokak üzerinde bulunan hediyelik eşya satan işyerine yanıcı madde isabet etti. Alevler yükselen iş yerine ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü.

İş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangını haber alarak ekmek teknesinin bulunduğu sokağa gelen iş yeri sahibi gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Eşiyle birlikte duruma isyan eden iş yeri sahibi, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını gözyaşlarıyla izledi. Polis ve göstericilerin çatışmasına şahit olan Okmeydanı adeta savaş alanına döndü. Cadde ve sokaklarda atılan taşlar nedeniyle trafik dura noktasına geldi. Polis ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemleri devam ediyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.