Piramit Haber

Bülent Ersoy 40 bin Euro'luk çantasıyla hava attı

Manşet

Bülent Ersoy yine hayvanseverleri kızdıracak.

Giydiği kürkle hayvanseverlerin tepkisini çeken Bülent Ersoy, bir kez daha kürkle görüntülendi. Gazetecilerin "Hayvanseverlerin tepkisinden çekinmiyor musunuz?" sorusu üzerine timsah derisi çantasını gösteren Ersoy, çantasının 40 bin Euro olduğunu söyleyemekten de çekinmedi.
DİKKAT ÇEKMEK İSTEMEDİ
Giydiği 250 bin liralık chinchilla derisi kürküyle btepkileri üzerine toplayan şarkıcı Bülent Ersoy, yine hayvanseverleri ayağa kaldıracak. Son dönemde yaptığı açıklamalarıyla hayvanseverlerin tepkisini çeken ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Etiler Nusret’teydi. Hayvansever sivil örgütlerin, üzerine boya atmakla tehdit ettiği Ersoy, dikkat çekmemek için cipini mekanın arka kapısına yanaştırdıktan sonra içeri girdi. Yemek sonrası tekrar tedbirli davranmayı tercih eden ünlü sanatçı, yine cipini mekanın arka kapısına sıfır yanaştırttı.
"BAKIN BU DA TİMSAH DERİSİ"
Tepeden tırnağa siyahlara bürünen ve giydiği siyah kürküyle yine dikkatleri çeken Ersoy, ayaküstü gazetecilere poz verdi. Ersoy, son dönemde kürk giydiği için aldığı tepkileri soran gazetecilere “Kendileri konuşup kendileri dinliyor. Hiç önemli değil, umursamıyorum” yanıtını verdikten sonra “Bakın bu da timsah derisi çantam” diyerek, elindeki Prada marka çantasını gazetecilere gösterdi.
"40 BİN EURO"
Ersoy, gazetecilerin “Gerçek mi?” sorusuna ise “Görmüyor musunuz kör müsünüz? 40 bin Euro hakiki olmaz mı hiç?” yanıtın verip, kapıda bekleyen minibüsüne bindi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.