Piramit Haber

Bu nasıl bir baba!

Manşet

SAMSUN’un Vezirköprü ilçesinde yeni evlenen 18 yaşındaki E.B. gerdek gecesi bakire çıkmayınca babası 42 yaşındaki O.B.’nin kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü! İki eşinden 9 çocuğu bulunan O.B. tutuklanırken, E.B. kadın sığınma evine yerleştirildi.

Olay ilçenin Adatepe köyünde 4 gün önce meydana geldi. E.B. akrabası olan 21 yaşındaki H.B ile evlendi. Düğün gecesi eşiyle ibirlikte olan H.B., genç kızın bakire olmadığını anlayınca doktora götürmek istedi. Ancak, E.B. bunu kabul etmedi. Eşinin sıkıştırması üzerine E.B., yaklaşık 1.5 yıl önce öz babası 42 yaşındaki O.B.’nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. E.B. ve H.B. birlikte jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan biri resmi nikahlı iki eşi bulanan 9 çocuklu O.B., kızının kendisine iftira attığını öne sürerek "Neden yaptı bilmiyorum. İnsan kızına böyle bir şey yapmaz" dedi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan O.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.B. ise, kadın sığınma evine yerleştirildi.

 

Yorumlar (3)

mehmet esim 11 Yıl Önce

o haaa daha nelerrrr kıyametıın alametlerii

NADİYE 11 Yıl Önce

babasının tecavüz ettiğine inanmıyorum1.5yıldır gizlenebilecek birşey değil allah korusun ama normal bir insanların böyle bir durumda ciddi bir psikolojik problem yaşaması lazım çevreside 1.5yıldır bunu fark etmesi gerekrdi baba sınıflandırmasına giren erkek cinsel arsız olduğu belli zaten ama bunu kendi öz kızında inanmıyorum kızın babasına karşı intikamı bence 2 3 eşli olmaz bir insan legal diğeride illegal bunun adınada eş ve metres diye ayrılır çocuklarıda gayri meşru çocuklar denir.dinmzde 4kadına kadar serbest diyen islamı kendi cinsel arsızlıklarını menfaatleri doğrultusunda kullanan cahil insanları kandıran yobazlara karşıda yaptıklarını peygamber efendimiz ve eshabı kerimine hakaret kabul ediyorum inşallah ahir zaman peygamberimizin şefaatinden mahrum olacaklardır.peygamber efendimizn ve de maddi durumu iyi eshabından nikahı altına aldıkları hanımlar için amaç savaşta şehit düşmüş erkeklerin dul hanımlarını korumak için himayelerine almışlardır ci̇nselli̇k yaşamamişlardir

esra 11 Yıl Önce

ya arkadaş ne bu boyle taş yağacak başımıza allahım ne olacak şu dunyanın hali daha nerler duyacağiz kım bilir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.