Piramit Haber

'Biz bu devleti sokakta bulmadık'

Manşet

Başbakan Recep tayyip Erdoğan Antalya mitinginde ddinlemeler konusunda sert konuştu. Erdoğan "Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar. Çünkü bunun bedelini ödemeleri lazım, biz bu devleti sokakta bulmadık." dedi.

"Bir örgüt lideri var Pensilvanya'da, 99'da buradan kaçıp gitti, 'vatanım' diyor vatanına gelmiyor. 2 yıl kadar önce kendisine davet yaptım. Onların malum olimpiyatları vardı, artık bitti bizim için tabii bunlar. Artık bundan sonra bunların olimpiyatları molimpiyatları diye bir şey bizim dünyamızda yok. Bitti onlar, o defterler kapandı, geçti.."

"Bir cumhurbaşkanını, başbakanı dinlemek suçtur, casusluktur, bakın o kadar ileri bir suçtur. Bir genelkurmay başkanını, bakanları dinleyemezsiniz, suçtur. Bu ahlaksızlar, günlerce, haftalarca ama montaj ama doğru, bunları yayınlıyorlar. Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar zaten. Ben bunlara inanmadığınızı biliyorum ama bununla kalmayacak bu iş. Bunlar casusluk suçundan yargılanacaklar. Çünkü bunun bedelini ödemeleri lazım, biz bu devleti sokakta bulmadık."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.