Piramit Haber

Berrak'ın başı belada!Yakalama emri var...

Manşet

Geçtiğimiz günlerde şok uyuşturucu baskınında adı geçen ancak İtalya'da olduğu için gözaltına alınamayan Berrak Tüzünataç, dönmeyince yakalama emri çıktı. Oyuncu ise Roma'ya yerleşti.

 Berrak'ın keyif tatili zorunlu ikamete dönüştü. İstanbul narkotik polisinin geçen haftalarda torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonunda birçok dizi yıldızı gözaltına alınmıştı. Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan olayda Kenan İmirzalioğlu, Sarp Apak, Hakan Yılmaz ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerle birlikte Berrak Tüzünataç’ın da adı geçmişti. Ancak baskın sırasında İtalya’da bulunan oyuncu, ‘kadraj dışında’ kalmıştı. Gözaltı kararı bulunan Tüzünataç, yurtdışından dönmeyince hakkında bir de yakalama emri verildi.
YAPIMCILAR TEKLİF KONUSUNDA GERİDE KALDI...

Gelişmeler üzerine Avrupa tatilini uzatan Tüzünataç, bir süreliğine Roma’ya yerleşti. Ortalığın karışık olduğu dönemi gözlerden uzak geçirmeyi amaçlayan yıldızın, dönmek için olayların durulmasını beklediği tahmin ediliyor. Tüzünataç, bir yandan da kendine ait Istagram hesabından Roma’da çektiği fotoğrafları paylaşıyor. Öte yandan olaylar sonrası yapımcı ve cast ajanslarının ünlü oyuncuya teklif götürme konusunda çekimser kaldığı, bu durumun da Tüzünataç’ı kaygılandırdığı konuşuluyor.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.