Piramit Haber

Beni öldürün, yoksa..

Manşet

Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.'nın psikiyatriste "Beni öldürün, yoksa ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi.

GİZEM'İN KATİLİNE KENDİ ANNESİNDEN TOKAT
Adana'da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklandı.


GİZEM'İN ANNESİ BEDDUALARLA İŞİN ASLINI ANLATTI
Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli intihar edeceğini söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altına alındı.

"BENZİN DÖKTÜKTEN SONRA CAN ÇEKİŞMESİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR"

Süleyman A.'nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem'in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi. Süleyman A.'nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi.

Yorumlar (5)

melis 10 Yıl Önce

allah daha beter edcek sen daha ne gordun dur bakalim assagilik

Benbiranneyim 10 Yıl Önce

neden devlete yük oluyor devlet beslemesin bunu direk assınlar bide tedavi olacakmış yok artık daha neler

Hasan 10 Yıl Önce

allahın azabı uzerıne olsur ınsallah

sibel 10 Yıl Önce

ölmek senin için en büyük kurtuluş olur. bu çektiğin vicdan azabının yanında o ellerinden başlayarak her gün bir uzvunu kopartıp seni senelerce acı içinde yaşatmak gerekir çünkü sen insan değilsin ...ve bide bunun öteki dünyası var. dilerim gazapların en büyüğünü yaşarsın..

omer 10 Yıl Önce

o kadar kolay olum sana olmaz adi adam sen yaptiginin cezasini bu dunyada cekmeden kurtulusa ermenin yolundasin mademki olmek istiyorsun devletim bana izin versin ben seni hak ettigin gibi binbir gece iskenceyle oldureyim

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.