Piramit Haber

BDP ölmeyi emrediyor

Manşet

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, cezaevlerindeki açlık grevlerine ilişkin soruları yanıtladı.

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Niğde Günleri 2''nin açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bozdağ, ''devlet yönetiminde çift başlılık olduğu'' iddialarına ilişkin bir soruya, ''Her hangi bir kriz yok. Basının tartışması'' yanıtını verdi.

Yıkılması söz konusu değil

Mescid-i Nebevi'nin yıkılarak genişletileceğine ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine de Bozdağ, ''O projenin içerisinde Mescid-i Nebevi'nin etrafındaki bazı konutların ve bazı binaların yıkılarak Mescid-i Nebevi'nin çevresinin genişletilmesi vardır. Yıkılması söz konusu değildir'' diye konuştu.

Ortada bir şey yok
Bozdağ, cezaevlerindeki açlık grevlerine ilişkin de terör örgütünün ve ''adeta terör örgütünün uzantısı bir siyasi parti''nin içerideki hükümlülere ölmeyi emrettiğini söyledi.

Bekir Bozdağ, ''Yani onların yaptığı bir şovdur. Ortada bir şey yoktur. Cezaevlerinin olumsuzluğundan kaynaklı yönetimin eksikliğinden yanlışlığından kaynaklı cezaevinde yatan hükümlülerle ilgili sıkıntılardan kaynaklı bir hadise değildir. Tamamıyla terör örgütünün ve terör örgütünün uzantısı siyasi partinin organize ettiği bir hadisedir'' dedi. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.