Piramit Haber

Başbakan Erdoğan;Yüzde 50'liyi zor tutuyoruz!

Manşet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı’ndaki olayların parkla ilgili olmadığını belirterek, “Bir Başbakan, bir vatandaş ve İstanbullu olarak bu olayla ilgili olarak şöyle saf, temiz ve oradaki duygusal bu işleri sosyal medyadan aldıkları bilgileri alanları ayırırsak, aşırı uçların organize ettiği bir eylem. Maalesef bu eyleme katılma durumunda olanlar var. Olay bir Gezi Parkı olayı değil” dedi. Erdoğan, “Şu anda evlerinde bizim zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde 50’si var. Biz onlara ‘aman sabırlı olun sakın bu oyunlara gelmeyin’ diyoruz” diye konuştu.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Fas'a hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan, “Bir Başbakan, bir vatandaş ve İstanbullu olarak bu olayla ilgili olarak şöyle saf, temiz ve oradaki duygusal bu işleri sosyal medyadan aldıkları bilgileri alanları ayırırsak, aşırı uçların organize ettiği böyle bir eylem. Maalesef bu eyleme katılma durumunda olanlar var. Olay bir Gezi Parkı olayı değil” dedi.
Gezi parkı olayındaki ağaç meselesinin bu işin fitilini ateşleme olayı olduğunu ve olanların bunun hesabını vereceğini belirten Erdoğan, eleştirilerini CHP’ye yöneltti. Gezi parkı olayındaki ağaç meselesinin bu işin fitilini ateşleme olayı olduğunu ve olanların bunun hesabını vereceğini belirten Erdoğan, eleştirilerini CHP’ye yöneltti. Erdoğan, “Kendileri için temel hak ve hürriyet olduğunu iddia edenler benim temel hak ve hürriyetime ne olacak? Bu kadar araçlar yakıldı, bu araçların sahibi benim vatandaşlarım. Kamunun araçları yakıldı. Bunların bedelini kim ödüyor tüyü bitmemiş yetimin hakkı var” dedi. Başbakan Erdoğan, “Şu anda evlerinde bizim zorla tuttuğumuz bu ülkenin en az yüzde 50’si var. Biz onlara ‘aman sabırlı olun sakın bu oyunlara gelmeyin’ diyoruz” diye konuştu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.