Piramit Haber

Başbakan Erdoğan'dan flaş randevu

Manşet

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı görüşmeler çerçevesinde saat 22.30'da Resmi Konut'ta 8 sanatçıyı ve Taksim Dayanışma'dan 2 ismi kabul edecek...

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı görüşmeler çerçevesinde saat 22.30'da, 8 sanatçıyı ve Taksim Dayanışma'dan 2 ismi kabul edecek.
Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Resmi Konut'ta gerçekleşecek kabulde, Taksim Dayanışma’dan TMMOB Başkanı Eyüp Muhcu ve Semt Dernekleri Sözcüsü Cem Tüzün yer alacak. 

Başbakan Erdoğan sanatçılarla görüştü: Detaylar için Tıklayın>>>

HANGİ SANATÇILAR YER ALACAK?
Görüşmeye katılacak sanatçıların ise Sunay Akın, Yavuz Bingöl, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Sertap Erener, Mahsun Kırmızıgül, Nebil Özgentürk ve Ali Sunal’dan oluşacağı öğrenildi.
 
Taksim Dayanışması'ndan görüşme duyurusu geldi
Taksim Dayanışması görüşme için Başbakanlığa doğru yola çıktılar
Başbakan Erdoğan’ın bugün akşamüstü çağırdığı sanatçı ve aydınlar, Taksim Dayanışması’nın olmadığı bir görüşmenin meşru olmayacağını düşünerek Dayanışma’dan temsilcilerin de heyette yer almasını talep etmiştir. Bu talep üzerine acil olarak bir heyet oluşturulmuştur.
Heyette yer alanlar; Taksim Dayanışması’ndan temsilcilerimiz Tayfun Kahraman, Derya Karadağ, Eyüp Muhcu, Ali Çerkezoğlu, Beyza Metin, Canan Çalağan, Arzu Çerkezoğlu ve Cem Tüzün; sanatçı ve aydınlar adına katılımcılar Yavuz Bingol, Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Ceyda Düvenci, Halit Ergenç, Ali Sunal ve Mahsun Kırmızıgül olarak belirlenmiştir.

Taksim Dayanışması



Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.