Piramit Haber

Başbakan Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

Manşet

"H.D. bomba koydu, M.G. polisi şehit etti!"

 Başbakan Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak. Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede sahtecilik, polisi şehit etmek. Polise silahlı saldırı. İşte size bir gazeteci daha. Böyle gazeteci olur mu? Ama bunlar CHP'nin genel başkanına göre gazeteci."dedi.
"CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var!"
Başbakan sözlerine, "CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var, o ajandayı asla açamaz. CHP Genel Başkanı şu an Çin'de. Kendisi o koltuğa oturduğu andan itibaren Türkiye'yi gazetecileri hapse atanlar olarak lanse etti ve ediyor. Nereye gittiyse Çin'den daha fazla tutuklu gazeteci var dedi. Şimdi kendi Çin'de" açıklamalarıyla devam etti.
2013 ile birlikte seçim heyecanını canlı hissettiğimiz bir döneme girdik. Muhalefet 10 yıl boyunca yaptıkları gibi insan merkezli bir siyaset güdemeyeceklerdir. Onlar bizle hizmette yarışamaz. Biz de onlarla karalama siyasetinde yarışamayız. Biz yine yaptıklarımızla halkın karşısına çıkacağız. Biz devam eden projelerimizle milletimizden yetki isteyeceğiz. Elbette muhalefetin kasıtlı olarak yaydığı yalan, karalama kampanyalarıyla karşılaşacağız. Milletimizin yalanlara itibar etmemesi için anında yalanların delil ve belgelerini müfterilerin suratına çarpacağız.

"CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var"
BDP, Türkiye'yi sorumlu tutmak için kışkırtıcı bir tavrın içine girdi. Bu ucuz siyasettir bir bunu yutmayız. Kof bir kabadayılık da CHP’li milletvekili yaptı. Merak ediyorum bu CHP Atatürk'ün partisi değil mi? CHP Genel Başkanı'nın gizli ajandası var, o ajandayı asla açamaz. CHP Genel Başkanı şu an Çin'de. Kendisi o koltuğa oturduğu andan itibaren Türkiye'yi gazetecileri hapse atanlar olarak lanse etti ve ediyor. Nereye gittiyse Çin'den daha fazla tutuklu gazeteci var dedi. Şimdi kendi Çin'de.

"Marinaya bomba koydu, böyle gazeteci olur mu?"
H.D isimli şahıs güya gazeteci. Marinaya bomba koydu. Suçları terör örgütüne üye olmak. Ateşli silahlar bulundurmak. Böyle gazeteci olur mu? Başka şahıs. M.G. Belgede sahtecilik, polisi şehit etmek. Polise silahlı saldırı. İşte size bir gazeteci daha. Böyle gazeteci olur mu? Ama bunlar CHP'nin genel başkanına göre gazeteci. 

"Üzüm üzüme bakarak kararırmış"

Türkiye'de gazeteciler hapiste dedirten Kılıçdaroğlu bu gazetecilere sahip çıkıyor. Durumu kendisine defalarca izah ettik. Üzüm üzüme bakarak kararırmış. Onlar kendi dertleriyle, hezeyanlarıyla meşgulken biz milletimizi birleştirici olacağız. Büyük düşüneceğiz. Irk, dil ve din ayrımını asla kapımızdan içeri sokmayacağız. Sizlerden özellikle bu soğuk günlerde milletimizle diyoloğunuzu daha da artırmanızı rica ediyorum.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.