Piramit Haber

Başbakan Erdoğan Hülya Avşar ile görüşme gerçekleştirdi.

Manşet

Başbakan Erdoğan,son günlerde yaşanan Gezi Parkı protestolarıyla alakalıi olarak sanatçı Hülya Avşar ile görüşme gerçekleştirdi. Avşar, "Başbakan’dan maalesef 24 saat içinde müdahale izlenimi aldım. Bekleyemez misiniz? dedim. Bana 1-2 örnek verdi. Onlar da doğruydu" dedi.

 Başbakanla görüşen Hülya Avşar, görüşmeden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gezi'deki öğrencilerin ya da diğer genç insanların hepsine hak veriyor hepsine gerçekten sevgi besliyor ancak onları bazı şeylerde anlamakta zorlandığını ifade etti Başbakan. Çok güzel şeyler paylaştık. Kutuplaşma ve gerginlikte kimsenini kazanamayacağını herkes biliyor.

Haksız hiç kimse yok herkes haklı fakat her iki tarafı da kullanan bir grup olduğu da biliniyor. O grubun aradan çekilmesi gerekiyor. Ben kimseyi temsilen burda değilim. Tamamen bireysel haklarımı kullanıyorum.

Kendi kızımla ilişkimden yola çıkarak Başbakan'a gözden kaçırdığınız bazı şeyler olabilir diyerek buraya geldiğimi söyledim Başarıya ulaşmış ailelerde bir formül vardır çocuk bozar, anne düzeltir, baba görmemezlikten gelir. Bu bir formüldür başarılı ailelerde. Tamamen işin duygusal tarafındayım. Bir anne sanatçı olarak gördüğüm eksiklikleri söylemeye geldim dedim.

Kesinlikte dışardan göründüğü kadar katı değil Başbakan ama yansıyan o görünüyor. Amatör ruhla burdayım, duygusal ruhla olaya bakıyorum."

Beni eleştirenler aynı zamanda Başbakanla gençler arasına da giriyor Hülya Avşar görüşmeyi Gezi Parkı'na gidip anlatmayı düşünmediğini ancak davet gelirse gidip konuşabileceğini söyledi.

Başbakan'dan Gezi Parkı eylemcilere verilen sürenin uzatılmasını istediğini ancak Başbakan'ın verdiği örneklerle kendisini ikna ettiğini söyleyen Hülya Avşar, "Başbakan'dan maalesef müdahale izlenimi aldım Bekleyemez misiniz dedim. Ancak ona da hak verdim" dedi.

Referandum konusunun da gündeme geldiğini belirten Hülya Avşar, "Gezi Parkı'nda lider olmadığı için bir bağ kurulamıyor" diye konuştu.

Erdoğan'ın sanatçılar baskı altına alınıyor sözlerine ise "Ben hiç bir yerden baskı ya da tehdit almadım. Mahalle baskısı o bu şu filan beni hiç ilgilendirmiyor. Ben bir şeye inanıyorsam bunu söylemem gerekiyor. Bana da niye Gezi Parkı'na niye gitmiyorsun diye o kadar çok baskı oldu ki. Kimse doğruyu düzgün söyleyemiyor. Başbakan'a Gezi Parkı'na giden sanatçılara sinirli misiniz diye sordum. katiyen diye yanıt verdi. Çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.


 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.