Piramit Haber

Bakırköy'de 3 otomobil yandı

Manşet

Aralarında eski devlet bakanlarından Ercüment Konukman'ın da aracının bulunduğu 3 otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi.

İSTANBUL

Bakırköy'de 3 otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle yandı. Ataköy, 7 ve 8’inci Kısım Bahar Sitesi A 32 blok önünde park halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Otomobildeki alevler kısa sürede yakınındaki 2 araca daha sıçradı.
Site güvenlik görevlisinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucu söndürdü. Yangında, iş adamı Faik Ak'a ait 34 FF 6029 ve 34 AK 4914 plakalı otomobiller ile eski devlet bakanlarından 79 yaşındaki Ercüment Konukman'a ait 34 ZK 4737 plakalı otomobil kullanılamaz hale geldi.
Konukman, olay yerindeki gazetecilere yaptığı açıklamada, bunun bir ''Sabotaj olduğunu'' belirterek, şöyle konuştu: ''Karşıdan gelen her kimse üç tane aracın yanmasına sebep oldu. Yapılan açıkça bir sabotajdır. Bu böyle kalmayacaktır. Bizim korumalarımızın çok daha uyanık olması gerekir. Mutlaka bu işi yapanlar yakalanır ancak sabotajlarla da bir yere varamayacaklarını bilmeleri gerekir. Bu olayın mutlaka bir terör boyutu var. Şahsımıza yönelik değil belki ama bölgede bir korku yaratmak için, bir panik oluşturmak için meydana getirdikleri bir olaydır.''
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.