Piramit Haber

Baba’yı kaybettik

Manşet

15 Kasım’da geçirdiği by-pass ameliyatının ardından Memorial Şişli Hastanesi’nde böbrek ve akciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 59 yaşındaki Müslüm Gürses’in durumu geçen cuma ağırlaşınca öldüğü haberleri yayılmış, doktoru sanatçının makinaya bağlı olarak yaşatıldığını ancak durumunun kritik olduğunu duyurmuştu. Acı haber dün sabah geldi.

 Gürses’in 10 yıllık doktoru Prof Dr. Deniz Şener, “Bu sabah tansiyonu düştü, kalbi durdu. Sabah 08.30 gibi problemler başladı ve müdahaleler başladı. Malesef 10:30 sularında kaybettik. Allah sevenlerine sabır versin ve hepimizin başı sağolsun” diye konuştu.Erdoğan ve Gül’den mesaj
Başbakan Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, taziye mesajları yayınladı. Erdoğan, “Şarkılarıyla bizleri genç nesli derinden etkilemişti. Şarkılarıyla sevginin kardeşliğin dayanışmanın şiirini yazmış. Gençliğin baba olarak andığı bir usta olarak hayatını kaybetti. Kendisini yad ediyor, sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasında “Müziğimize uzun yıllar emek veren Müslüm Gürses, şarkılarıyla gönüllerde yaşamayı sürdürecektir” cümlelerine yer verdi.Tatlıses: 1 hafta önce ex oldu
İbrahim Tatlıses ise Gürses’in bir hafta önce hayatın kaybettiğini ancak doktorların bunu açıklamak istemediğini belirtti. Sahibi olduğu magazinoteli.com’a yaptığı açıklamada Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:
“Baba zaten 1 hafta önce vefat etmişti. Doktorlar kimi uyutuyor. Babanın ölümü kalp yetmezliği, akciğer falan filan değil. Resmen yoğun bakımda kaptığı mikroptan öldü. Rahmetli babamın da dediği gibi ölü bizim Allah rahmet eylesin.”
Muhterem Nur ise Tatlıses’in Gürses’i çok sevdiği için böyle konuştuğunu belirtip “Böyle bir şey yok. Yoğu bakımda gözü hareket ediyordu. Müslüm’ün ömrü bu kadarmış” dedi. Sanatçının menajeri Nevzat Takmaz “1 haftadır durumu kritikti. Eğer ağabeyim başka bir hastanede olsaydı belki de 1.5 ay önce kaybetmiştik. Tedavisinin 1 trilyon tuttuğunu da biliyorum. Ancak Turgut Bey (Aydın) hastanede misafir ettiklerini söylemişti” dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.