Piramit Haber

ATO'daki yangın söndürüldü

Manşet

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) arşiv bölümünde çıkan yangın kontrol altına alındı.

ANKARA

ATO Başkanı Salih Bezci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangının saat 21.30 sıralarında arşiv bölümünde başladığını söyledi.

Yangının çıkış nedeninin henüz belirlenemediğini ifade eden Bezci, ''Güvenlik güçleri ve itfaiye ekiplerince gereken önlemler alındı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. En önemli konu can güvenliği. Personelimize bir şey olmadı'' dedi.

Arşiv bölümünün kendileri için önem taşıdığını dile getiren Bezci, ''Tarama sistemine geçmiştik, yaklaşık yüzde 70'ini tarayıp bilgisayar ortamına aktarmıştık. İnşallah kalan evraklara da bir şey olmaz'' diye konuştu.

-Yangın kontrol altına alındı-

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) arşiv bölümünde çıkan yangın tamamen kontrol altına alındı.
ATO Başkanı Salih Bezci, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını, güvenlik güçleri ve itfaiye ekiplerinin çalışmalara devam ettiğini söyledi. ''Şu anda içerde ne olduğunu bilmiyoruz. Yarın kesin durum ortaya çıkacak'' diyen Bezci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile CHP Ankara Milletvekili ve eski ATO Başkanı Sinan Aygün'ün olay yerine gelerek bilgi aldıklarını belirtti.

Bezci, ''Çok sayıda belgenin yandığı söyleniyor'' denilmesi üzerine, ''Bilemiyoruz, saban netice ortaya çıkacak'' ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.