Piramit Haber

Arınç: Allah size bunun hesabını sorar!

Manşet

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa ziyaretindeki konuşmasında cemaati eleştirdi.

"Bizden istifade edip bir yerlere getirdiğimiz insanlar 'bu partiye oy vermeyin' diyorlar" ifadesini kullanan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , "Siz ne derseniz yaptık, bu ihanettir" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Manisa'da yürüttüğü seçim çalışması sırasında yaptığı konuşmada cemaati eleştirdi.

Başbakan Bülent Arınç cemaate yönelik eleştirisinde duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Bizden istifade edip, bizim bir yerlere getirdiğimiz insanlar, 'bu partiye oy vermeyin de bana yıllarca küfredenlere oy verin, siyaset bu noktaya geldi' diyorlar. Arkadaşlar buna tahammül etmek çok zor. Ben kim olduklarını isim isim söylemem. Ama biz yıllarca sizinle birlikte, sizin menfaatinize, her zaman sizin hizmetinizde olduk. Siz ne derseniz yaptık. Siz neyi gösterdiyseniz oraya gittik.

Başkaları size hakaret ederken, sizi küçük görürken, tehlikeli bulurken, sizi örgüt suçundan dolayı cezaevine sokmak isterken en çok biz sizi koruduk. 'Onlar temiz inançlı, namuslu, ülkenin birlik, dirliğini isteyen insanlardır' diye sizi kollarımızın, kanatlarımızın altında tuttuk. Bugün siz hükümeti devirmek isteyenlerle, hükümete diz çöktürmek isteyenlerle birlikte olamazsınız. Olursanız Allah size bunun hesabını sorar. Bu, ihanettir."
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.