Piramit Haber

Annesi canlı yayında iyi haberini beklerken..

Manşet

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu..

MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde yaşayan 9 yaşındaki Umut Zambak’tan geçtiğimiz cuma günü öğrenim gördüğü ilkokuldan çıkmasının ardından haber alınamadı. Endişeli bir bekleyiş içerisine giren aile, çocuklarının bulunması için yardım istedi.
Atatürk İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Umut Zambak’tan, geçen Cuma gününden beri haber alınamıyor. Saat 17.00’de okuldan çıkan ve yaklaşık 150 metre mesafede bulunan Efendi Mahallesi 264 Sokak 5 numaraki evine dönmeyen Umut Zambak’ın hayatından endişe eden ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Aramalarına rağmen oğlunu bulumadıklarını söyleyen fabrika işçisi baba Hasan Hüseyin Zambak ile ev hanımı anne Kibariye Zambak, vatandaşların da yardımını istedi.

Ailesi dün Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına da katılmıştı. Programa telefon bağlantısıyla katılan bir kişi yakın bir akrabalarını küçük çocuğu yarım saat önce gördüğünü söylemesi büyük bir heyecan yarattı. Ancak küçük çocuktan bu sabah kötü haber geldi.

CESEDİ BULUNDU

4 gündür kayıp olan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu



Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.