Piramit Haber

Ankara'da bir genç TOMA'nın altında kaldı

Manşet

Ankara'da Taksim'deki olayları protesto eden gruba polis gazla müdahale etti. Müdahale sırasında bir genç de TOMA aracının altında kaldı.

 Öğle saatlerinden itibaren Güvenpark civarındaki CHP İl Başkanlığı önünde toplanan grup, çeşitli marşlar söyleyerek, alkış ve ıslıklarla Taksim'deki olayları protestoya başladı.
Polis, Ergenekon ve Balyoz Davası'nda tutuklu yargılanan bazı askerlerin eşleriyle çeşitli siyasi parti üyelerinin de destek verdiği eylemcilere dağılmaları uyarısında bulundu.

Polis dağılmayan gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Bu sırada bir genç de TOMA aracının altında kaldı. Durumu ağır olan genç hastaneye kaldırıldı.

Göstericiler ara sokaklara dağıldı. Güvenlik güçleri, önlemlerini sürdürürken, sağlık ekipleri ise gazdan etkilenen vatandaşlarla göstericilere müdahale etti.

Bu arada Güvenpark civarındaki bazı iş yerleri sahipleri, zarar görmemek için kepenklerini kapattı.

CHP MİLLETVEKİLİ LEVENT GÖK’ÜN ZOR ANLARI

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Kızılay’da yaşanan olaylarda zor anlar yaşadı. Göstericiler ile polisin arasına girerek olayları engellemek isteyen CHP’li Gök’e polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Gazdan etkilendiği görülen Gök, müdahale eden polis ekiplerine çok sert tepki gösterdi. Levent Gök ve beraberindekiler polisin attığı gaz bombalarının kapsüllerini toplayarak yaşanan olaylara tepki gösterdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.