Piramit Haber

Ankara, İzmir ve Eskişehir emniyetinde deprem

Manşet

17 Aralık operasyonu sonrasında emniyet birimlerinde yaşanan görevden alma dalgasına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce farklı zamanlarda bine yakın polisin görev yerlerinin değiştirildiği Ankara Emniyeti’nde son olarak aralarında rütbelilerinin de bulunduğu 500 dolayında polisin görev yeri değiştirildi.
Görev yerleri değiştirilenlerin ağırlık olarak KOM birimleri, terör, istihbarat, asayiş ve güvenlik şubelerinden olduğu öğrenildi. Bu birimlerde çalışan personelin daha pasif olarak adlandırılan görevlere kaydırıldığı belirtildi.

İZMİR EMNİYETİNDE GÖREVDEN ALMALAR
İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi. Atama yapılanlar arasında İzmir’deki Liman İşletmeleri’ne yönelik İmbat Dalgası operasyonunu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı’na atandı.

ESKİŞEHİR'DE 2 İSİM

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde Pasaport, Yabancılar ve Özel güvenlik şubelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Kural ile Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele şubesinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün görevlerinden alındı.
 
TPEM’ye atanan müdür yardımcılarından Mustafa Aygün’ün geçen yıl Ağustos ayına kadar Terörle Mücadele, İstihbarat ve Güvenlik şubelerinden sorumlu emniyet müdür yardımcısı olduğu belirtilirken Suat Kural’ın ise daha önce Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde Personel ve Basın Protokol şube müdürlüğü görevlerinde bulunduğu kaydedildi.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.