Piramit Haber

Akil insanlar heyeti "Editör Masası"nda

Manşet

Akil insanlar bölge grup başkanları AA "Editör Masası"nda bir aylık çalışmalarını değerlendiriyor. Toplantının bir bölümüne Başbakan Yardımcısı Atalay da İstanbul'dan online olarak katılacak...

ANKARA

Çözüm süreci kapsamında yurdun her yerini gezerek çeşitli kesimlerle görüşen Akil İnsanlar Heyeti, bugün AA Editör Masası'nda bir aylık çalışmalarını değerlendirecek, AA editörlerinin sorularını yanıtlayacak. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da toplantının bir bölümüne İstanbul'dan online olarak katılacak.

Türkiye'de yaşanan süreçte bilgi birikimi bulunan ve toplumun farklı kesimlerinin itibarını kazanmış yazar, sanatçı, akademisyen ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan Akil İnsanlar Heyeti, dokuzar kişilik gruplar halinde 7 bölgede çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Bu ziyaretlere katılan Akil İnsanlar Heyeti başkan ve üyeleri, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün moderatörlüğündeki Editör Masası'na katılarak Türkiye genelinde yaptıkları çalışmaları anlatacak.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da toplantının bir kısmına İstanbul'dan online olarak katılacak.

Toplantıya İç Anadolu Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren ve Karadeniz Grubu Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez ile Güneydoğu Anadolu Grubu Üyesi Ahmet Faruk Ünsal Ankara'dan; Marmara Grubu Başkanı Deniz Ülke Arıboğan Sakarya'dan; Doğu Anadolu Grubu Başkanı Can Paker Tunceli'den; Ege Grubu Başkanı Tarhan Erdem de İstanbul'dan bağlanacak.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.