Piramit Haber

Akil insanlar heyeti 62 kişi

Manşet

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Başbakanımızın ve arkadaşlarımızın her kanaldan teklif ettiği ve kabul edildiği zannediyorum 62 isimle akil insanlar heyeti teşekkül etti'' dedi...

ANKARA 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Serpil Timuray ve yönetim kurulu üyelerinin kabulünün ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Dolmabahçe'de ''akil insanların'' katılımıyla bir toplantı gerçekleştireceği hatırlatılarak, ''Pek çok liste yayımlandı. Bu kamuoyuna yansıyan isimler midir yoksa sürpriz isimlerle karşılaşabilir miyiz'' sorusuna Arınç, ''Doğrudur. Biz dün akşam da bir toplantı yaptık. Kendilerinden teyit alınan, bizzat kendi istekleriyle veya Sayın Başbakanımızın ve arkadaşlarımızın her kanaldan teklif ettiği ve kabul edildiği zannediyorum 62 isimle akil insanlar heyeti teşekkül etti'' yanıtını verdi.

Heyettekilerin isimlerini bildiğini ancak açıklamayacağını ifade eden Arınç, ''Bunlar Türkiye'de sevilen, tanınan, diyaloğa açık ister sanatçı olarak ister politikacı kimliği ile isterse iş adamı veya sivil toplum kuruluşlarının ve düşünce kuruluşlarında yönetici veya uzman olarak çalışan arkadaşlarımızdan teşekkül ediyor. Sayın Başbakanımız titiz bir çalışmayla bu listeyi hazırladı'' diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.