Piramit Haber

AK Parti'den peşi sıra istifalar geliyor!

Manşet

Cemaat ile Hükümet arasındaki kavga ve kabine revizyonu sonrasında AK Parti'de istifalar birbirini kovalıyor.

 AK Parti'de beklenen istifalar birbirini kovalayan açıklamalarla gelmeye başladı.
AK Parti MYK'sında kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen AK Parti Ankara milletvekili Haluk Özdalga da, gece yarısı istifasını açıklayan İzmir Milletvekili Erdal Kalkan'ın ardından istifa etti.
Kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ertuğrul Günay'ın da istifa sinyali verdi. Günay bugün basın açıklaması yapacağını Twitter'dan duyurdu.

KALKAN DA GECEYARISI İSTİFA ETMİŞTİ

AK Parti'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter hesabından partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Kalkan Twitter hesabından şunları yazdı:

"Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim. Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele Sayın Tayyip Erdoğan'ın değil, onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları, hırsızlıkları, soygunu engellemek için vardır.

Bu iş burada bitmez. Yüce Halkımız her şeyi görüyor. Hakem halkımız olsun. Kurtuluş savaşı yapan bu halk bunu da çözer. Kalkınma Partisinden istifa ediyorum. Biliniz ki dünya dönüyor halkımızda aptal değil, yolunuz kapalıdır."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.