Piramit Haber

Ağlamayan ana kalmadı

Manşet

Kılıçdaroğlu, ''Hiçbir ananın ağlamasını istemiyoruz, laf çok güzel. Geldiğimiz noktaya bakıyoruz ağlamayan ana kalmadı'' dedi.

DİYARBAKIR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve bir grup partili ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, ''Hiçbir ananın ağlamasını istemiyoruz, laf çok güzel. Analar ağlamasın. Geldiğimiz noktaya bakıyoruz, ağlamayan ana kalmadı'' ifadelerini kullandı.

''Eğer bir insan kendisini ölüme yatırıyorsa hepimizin kulak kabartması lazım'' diyen CHP lideri, ''Arzu ederim, eğer bu çağrım kabul edilirse son derece memnun olurum. Bu ölüm oruçlarını bıraksınlar'' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'na Kürtçe sözlük

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de 58 cezaevinde açlık grevleri olduğuna dikkati çekerek sorunların diyalog, müzakere, ortak paydalarda buluşma yoluyla çözüme kavuşması gerektiğini ifade etti.

Baydemir, Kılıçdaroğlu'na, ''Kürtçe bildiğinizi biliyoruz. Müsaadenizle bunu genel merkezinize armağan etmek istiyorum'' diyerek, Kürtçe sözlük hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.