Piramit Haber

Acun Ilıcalı'dan Alex ile ilgili çarpıcı iddia!

Manşet

Başarılıprogram sunucusu ve ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yakın dost olduğu Fenerbahçe'nin eski yıldızı için böyle konuştu. Alex'in ayrılık şekli için "İçimde bir yaradır. Toplu bir veda için gerekirse Başkan Yıldırım'la konuşucağım" dedi..

 Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den olaylı şekmilde ayrılan Alex de Souza hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Ilıcalı bir TV programında yaptığı açıklamada Alex'in Türkiye'den gerektiği gibi ayrılmadığını ifade ederken Brezilyalı futbolcuya bir uğurlama töreni yapılması için gerekirse başkan Aziz Yıldırım ile konuşacağını söyledi.
Alex'in ayrılış sürecinin tüm Fenerbahçeli taraftarların yüreğinde bir acı olarak kaldığını ifade eden Ilıcalı, "Alex ile 2 gün beraberdik, çok konuştuk ve sohbet de ettik. Çok çok iyi bir insan. İnşallah Türkiye'ye de gelecek. Brezilya'da mutlu ama belki yeniden Türkiye'ye de gelebilir" dedi.
Alex'in ayrılık şeklinin tüm Fenerbahçelilerin içinde bir yara olduğunu belirten Ilıcalı "Tabii benim içimde bir yaradır, Alex'e bizim toplu bir veda yapmamız gerekiyor. Bu konuda gerekirse başkan Aziz Yıldırım ile konuşacağım. Bizim ne yapıp edip, Alex'e burada o kadar mutlu geçen yılların karşılığı olarak bir şey yapmamız lazım, eksik kaldık orada. Adam gitti bir anda. Böyle olmamalı" dedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.