Piramit Haber

ABD'de kamyon şoförü çocuk kaçırdı

Manşet

ABD'nin Alabama eyaletinde psikolojik sorunları olan bir kişi, durdurduğu okul servis aracının sürücüsünü öldürdü, çocuklardan birini kaçırdı.

MIDLAND CITY

Midland City kasabasında, komşularının ''deli'' diye nitelediği 65 yaşındaki eski kamyon şoförü Jimmy Lee Dykes'ın, içinde 21 çocuğun bulunduğu bir okul servisini durdurarak çocuklardan birini kaçırdığı bildirildi.

Çocuğu teslim etmek istemeyen 66 yaşındaki servis şoförü Charles Albert Poland'ı öldüren Dykes'ın, daha sonra 6 yaşındaki çocukla birlikte kaçtığı belirtildi.

Amerikalı milletvekili Steve Clouse, Dykes'ın evinin bodrumunda rehin tutulan çocuğa her gün alması gereken ilacın ulaştırıldığını dile getirdi.

Televizyon izleyebilen çocuğun tutulduğu yerde yiyecek bulunduğunu da öğrendiklerini söyleyen Clouse, ''Bu, bir bekleme oyunu'' dedi.

Mahkemeye çıkacaktı

Midland City sakinlerinin aktardığına göre, Dykes'ın, komşusuyla daha önce ettiği bir kavgayla bağlantılı olarak mahkemeye çıkması bekleniyordu.

Dykes'ın, mahallede, bir köpeği döverek öldürmek ve evinin bahçesine girmeye yeltenen çocukları öldürmekle tehdit etmek gibi pek çok olayla gündeme geldiği belirtiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.