Piramit Haber

ABD'de bu sefer de çatışma çıktı: 1 polis öldü

Manşet

Amerika'nın Boston eyaletinde düzenlenen maratonda geçtiğimiz günlerde yaşanan patlama sonrası ABD ikinci şokunu dün Teksas'daki bir gübre fabrikasında yaşanan patlama ile yaşamıştı. Ancak Amerika'da olayların ardı arkası kesilmiyor, bu sefer de bir üniversitede silahlı çatışma çıktı.

 Boston'da, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) kampüsünde yaşanan silahı çatışmada, bir polis memuru öldürüldü.
Massachusetts Teknoloji Enstitüsünün resmi internet sayfasından da duyurulan olay sonrası kampüste bulunanlara dışarı çıkmamaları ve pencerelere yaklaşmamaları uyarısı yapıldı.
Silahlı saldırganın yakalanması için aramaların sürdüğü, FBI ajanları da operasyona destek verdiği öğrenildi.
Bu arada kampüste bulunan bazı Türk öğrenci ve öğretim görevlileri de yaşananlar nedeniyle laboratuvarda beklediklerini ifade ettiler.

ABD'nin Boston kentinde, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) kampüsünde bir polis memurunun öldürülmesinden iki saat sonra, bu sefer Watertown kasabasında silahlı iki kişi polise saldırdı. Polisin çatışmada bir saldırganı öldürdüğü açıklandı.
Boston kent merkezine 10 dakika uzaklıktaki Watertown kasabasının Laurel Caddesi'nde meydana gelen çatışmada, silahlı iki kişinin polise saldırdığı ve birinin polis tarafından vurulduğu kaydedildi. Mersedes SUV tipi bir araç kullanan saldırganların yanlarında el bombası olduğu da iddia edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.