Piramit Haber

4 ilde ''suç örgütü'' operasyonu: 45 gözaltı

Manşet

Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Ankara ve Hatay'da gerçekleştirilen ''suç örgütü'' operasyonunda, 45 kişi gözaltına alındı..

ŞANLIURFA

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, kent merkezi ile İstanbul, Ankara ve Hatay'da, sabah saatlerinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda, 45 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 5 ruhsatsız tabanca, çok sayıda tapu ve senet ile para ele geçirildi.
Zanlıların, ''suç örgütü kurma, tefecilik, yağma, yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, sahtecilik'' olaylarına karıştığı ileri sürüldü.
Antalya'daki suç örgütü operasyonunda 25 kişi adliyede
Öte yandan, Antalya'daki suç örgütü operasyonu kapsamında gözaltına alınan 40 kişiden 15'i serbest bırakıldı, Örgüt elebaşı K.K. ile Gazipaşa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı H.Ş'nin de aralarında bulunduğu 25 kişi adliyeye sevk edildi. H.Ş'nin örgüte yardım ve yataklıkta bulunduğu ileri sürüldü.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık iki yıldır devam eden teknik ve fiziki takibin ardından 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 40 zanlı gözaltına alınmıştı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.