Piramit Haber

2.5 yaşında baba katili oldu!

Manşet

Olay Kastamonu’da meydana geldi..Babasının silahıyla oynayan 2.5 yaşındaki çocuk, babası Yakup D.’yi öldürdü. Yakup D’nin sırtından giren kurşun annesi Şerife Sucu’yu da ayağından yaraladı

 Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde babasının çekyatın üzerine bıraktığı tabancayla oynayan 2.5 yaşındaki çocuk, aile faciasına yol açtı. Tabancadan çıkan kurşun, çocuğun babası 36 yaşındaki Yakup D.’nin sırtından girip ön tarafından çıktıktan sonra anneannesi Şerife Sucu’nun ayak bileğine isabet etti. Yakup D. öldü, Şerife Sucu yaralandı.
Taşköprü’nün Kızılcaörhen köyünde oturan Yakup D., eşi ve 4 çocuğuyla birlikte kayınvalidesini ziyaret için Çaykirpi Köyü Dere Mahallesi’ne gitti.

Yanlışlıkla tetiğe bastı!

Aile, akşam yemeği için yere kurulan sofraya oturdu. Bu sırada iddiaya göre baba Yakup D. belindekini tabancasını çıkarıp, çekyata koydu. Çekyatta oturan oğlu 2.5 yaşındaki A.D. de bir süre sonra tabancayı eline alıp oynarken, yanlışlıkla tetiğini çekti. Tabancadan çıkan kurşun babasının sırtından girip ön tarafından çıktıktan sonra sofranın karşısında oturan anneannesi Şerife Sucu’nun ayak bileğine girdi.

Kanlar içinde yere yığılan Yakup D. olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralı Şerife Sucu ise oğlu İsa Sucu tarafından Taşköprü Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şerife Sucu’nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.