Piramit Haber

21 Aralık kıyameti Şirince'yi doldurdu

Manşet

Maya takvimine göre 21 Aralık'taki kıyamette yıkılmayacak olan Şirince, adeta para basıyor. Yatak kapasitesi yüzde 300 arttırılan köyde yer yok. Kent dışından yüzlerce karavan otel bölgeye kamp kurdu. Dünya, Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de 'Marduk gezegeni dünyaya çarpacak ve kıyamet kopacak.

DÜNYADA SADECE 2 YER KALACAK Dünyada kendilerini ”Mavi Enerji Grubu” olarak nitelendiren bir grup, 21 Aralık 2012’de sonlanan Maya takvimine dayanan inanışları çerçevesinde, kıyametten yeryüzünde sadece Şirince ile Fransa’nın güneyindeki Bugarach köyünün etkilenmeyeceğini idda ediyor.

İşte bunun neticersinde yıkılmayacağı ön görülen İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince Köyü, tarihinin en haretketli günlerini yaşıyor. Öyle ki, 165 yatak kapasitesi olan köyde bu rakam 500'ü aşmış bulunmakta. 

GECELİK FİYATLAR 900 DOLARA KADAR ÇIKTI.
21 Aralık gecesi fiyatların 900 dolara çıktığı bu güzel köyümüzdeki esnaf da çok mutlu. Kıyamet iddiaları nedeniyle hatırı sayılır cirolar yaptığını belirten esnaflar, Maya takvimine teşekkür etti. Esnafın cirosunun yüzde 500 arttığı ifade edildi. 

21 ARALIK GÜNÜ NUFÜS 15 BİNİ BULACAK

21 Aralık günü köy nüfusunun 15 bini aşması bekleniyor. Çünkü ilçe dışından yüzlerce caravan bölgeye doğru yola çıktı. Hepsi de yurt dışından gelecek turistlere kiralandı. 

KARAVANLAR BİLE ATEŞ PAHASI

Mehmet Koçak adlı bir karavan sahibi, internet üzerinden Fransız bir çifte 3 gecelik kiraladığı karavanı için nakit olarak 4 bin dolar aldığını söyledi. Son birkaç gündür 200'e yakın karavanın Şirince Köyü'ne doğru yola çıktı. 

Şaraplarıyla da bir hayli ünlü olan köyün de kıyamet iddiaları nedeniyle iyi bir tanıtım yaptığına dikkat çekildi. 21 Aralık'ta köye gelecekler arasında serveti 1 milyar dolardan fazla olan zenginlerin de olduğu iddia edildi.




Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.