Piramit Haber

2013 Survivor Birincisi Kim Oldu?

Manşet

Survivor'da final heyecanlı dakikalara sahne oldu. Bol reklamlı programın sonunda Hilmicem yüzde 69'la birinciliği kazanırken Doğukan yüzde 31'de kaldı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler de büyük finale kalan son 3 yarışmacı Kıbrıs'ta kıyasıya yarıştılar... 29 haziran akşamı son elenen isim Ümit oldu ve finale 2 yarışmacı kaldı...
Kıbrıs Büyük Finale kalanlar: HİLMİCEM ve DOĞUKAN oldu.

Merakla izlenen 'Survivor Ünlüler ve Gönüllüler' yarışması müthiş bir finalle sona erdi. Star Tv'de yayınlanan ve Doğukan manço ile Hilmi Cem yarıştığı programın finalinde büyük heyecan yaşandı. 
"Yarışmacıların 4 aydır Panama da yarıştıkları Survivor yarışmasının kazanan ismi Hilmi Cem" oldu. 
SURVİVOR'DA BİR İLK YAŞANDI
Yaklaşık 4 aydır Panama'da mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler bu hafta final haftasından Kıbrıs'ta büyük finalde mücadele eden Doğukan Manço ile birlikte SMS oylamasına kalan Hilmi Cem yüzde 69'la birinciliği kazanırken Doğukan yüzde 31'de kaldı.

Yarışmanın birincisi olan Hilmi cem 500 bin TL’lik ödülün sahibi ve Survivor'da ilk kez bir 'gönüllü' şampiyon olma özelliğini de almış oldu.

"ŞU ANKİ HALİMİ ANLATAMAM"
Survivor birincisi Hilmi Cem, Acun Ilıcalı'ya sıcağı sıcağına duygularını şöyle anlattı: 

"Gerçekten çok mutluyum. İnananımıyorum. Beni destekleyen desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanamıyorum, gerçekten şu an ki halimi anlatamam size"

Finale Nazenin ve Irmak tartışması damga vurdu


Survivor final yarışmasında sms oylaması beklenirken Acun'un Nazenin ve ırmak'ın araları açık olduğundan bir birleriyle barışmaları için araya girdiğine bin pişman olduğunu söyledi.
Irmak konuşmasına başlarken Nazenin hakkında kesinlikle konuşmak istemediğini ve asla barışma gibi birşey söz konusu olmadığını söyleyince ortam bir anda gerildi ve Nazenin'inde bende senin yüzünü hayatım boyunca hiç görmek istemiyorum dedi.
Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.