Piramit Haber

18 gün sonra evleneceklerdi..

Manşet

Olay Denizli’de gerçekleşti.. 6 Ekim’deki yapacakları düğünleri için motosikletle davetiye dağıtmaya çıkan nişanlı çifte kamyonet çarptı. Kazada iki sevgili Dilek Bay ile Barış Yarmaz hayatlarını kaybetti

 Denizli’de bir otelde aşçılık yapan Barış Yarmaz yanına nişanlısı Dilek Bay’ı da alarak hem düğün davetiyesi dağıtmak hem de evlendikten sonra oturacakları eve bakmak üzere motosikletle yola çıktı. Ancak, kavşaktan geçmeye çalışırken, 42 yaşındaki Mehmet Dağ’ın kullandığı kamyonet çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan kamyonet park halindeki TIR’a vurarak durdu. Motosiklet sürücüsü Yarmaz ile arkasında oturan nişanlısı Dilek Bay ise yola savruldu.


‘Bizi uğurlamaya gelin!’

Kasklarının takılı olduğu öğrenilen ve ağır yaralanan Barış Yarmaz ile Dilek Bay, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kazada yaralanan kamyonet şoförü Mehmet Dağ da ambulansla aynı hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Nişanlı çiftin ölüm haberi aileleri ve çevrelerinde şok etkisi yarattı.

Nişanlı çiftin bastırdığı düğün davetiyelerini yakınlarına dağıttıkları ve 6 Ekim’de düğünlerinin yapılacağı belirtildi. Talihsiz çiftin yakınlarına dağıttıkları davetiyelerde, “Engin bir denizin kıyısında, rüzgâra yelken açmış iki kişiyiz. Bizi uğurlamaya gelirseniz, yelkenimize rüzgar, kalplerimize mutluluk verirsiniz” yazılı olduğu öğrenildi. Kiraladıkları eve yerleştirecekleri eşyalarını bile alan Dilek Bay ile Barış Yarmaz çiftinin hayalleri yarım kaldı.
İki gençten Dilek Bay’ın Gözler beldesinde, Barış Yarmaz’ın ise Güney ilçesine bağlı Doğanlı köyünde bugün toprağa verileceği bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.