Piramit Haber

0 araçları taşıyan araç devrildi..

Manşet

BURSA’dan Samsun istikametine doğru yol alan ve üzerinde 7 otomobil bulunan TIR, Ankara’nın Elmadağ İlçesinde virajı alamayınca devrildi.

 Kazada sürücü Murat Zeybek yaralanırken, TIR’ın üzerindeki otomobilden 4’ü yanarak kullanılamaz hale geldi. Kaza, Ankara’nın Elmadağ İlçesi Kaya dibi Köyü yakınlarında meydana geldi.

Bursa’dan gelip, Samsun yönüne giden Murat Zeybek’in (34) kullandığı 41 TJ 251 plakalı TIR, iddiaya göre hızlı girdiği virajı alamadı.

Kontrolden çıkan TIR, yan yatıp devrildi. Kazada yaralanan sürücü Zeybek Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Yan yatan TIR kazadan sonra alev alıp yandı. Alevler daha sonra TIR’ın üzerindeki 4 otomobile daha sıçradı.

Yanan TIR’a ve otomobillere Ankara Büyükşehir Belediyesi, Elmadağ, Kırıkkale ve MKE Kurumu Kırıkkale itfaiye ekipleri müdahale edip söndürdü. Otomobilden 4’ü yanarak kullanılmaz hale geldi. Yaklaşık bir buçuk saat trafiğe kapalı kalan Ankara-Kırıkkale karayolunda yaklaşık 20 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.