Piramit Haber

Yönetmenlik artık benim işim

Kültür-Sanat

Sanatçı Özcan Deniz, ''Yönetmenlik benim için hobi, zevk, heves gibi basit cümlelerle adlandırılamaz. Bu artık benim işim'' dedi.

KONYA - Mümin Altaş

Yönetmenliğini yaptığı ve oyuncu olarak yer aldığı ''Evim Sensin'' filminin galası için Konya'ya gelen Özcan Deniz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Evim Sensin filminin en çok izlenen filmler arasında yer almasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Deniz, şunları kaydetti:
''İzlenme oranlarımız şu an çok iyi. Her geçen hafta artıyor. Şu an 1,5 milyonu geçtik. Bildiğim tek bir şey var; ben yaptığım şeyi sağlıklı bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Hesap, kitap yapmıyorum. Sonrası ne olacak, beni nereye götürür, batırır mı, çıkarır mı, alkışlarlar mı, küfür mü ederler hiç onları hesaplamıyorum. Ben sadece işime konsantre oluyorum. Tabii bunun sonucu her zaman alkış olmuyor. Bazen çok ciddi hakaretlere maruz kalabiliyoruz. İçinde olduğunuz şey sizi zirveye de götürebilir, yerin dibine de batırabilir. Evim Sensin 10. sinema filmim. Kendi jenerasyonumun en fazla film çeken adamıyım. Benimle yan yana koyacağınız bir çok insandan sayı olarak farkım var. Yönetmenlik benim için hobi, zevk, heves gibi basit cümlelerle adlandırılamaz. Bu artık benim işim.''

''Mahsun'dan daha iyi yönetmensin'' tweeti

Bir hayranının Twitter'dan attığı ''Mahsun Kırmızıgül'den daha iyi yönetmensin'' tweetini 102 bin takipçisiyle paylaştığı iddiasına da değinen Deniz, şunları söyledi:
''Benim sosyal medyamı organize eden biri var. Retweetleri ben yapmıyorum. Bir hayranımız bir şey yazmış. Organizasyoncum günde en az yüzlerce retweet yapıyor. Onu da retweetlerin arasına katmış. Bir yanlışlık var. Ne Mahsun öyle cahilce bir gaza gelir ne de ben. Öyle saçmalık olabilir mi.''

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.