Piramit Haber

Nilüfer’den 2 kez üst üste büyük gaf

Kültür-Sanat

Nilüfer’den 2 kez üst üste büyük gaf yapınca Öğrencilerde şaşırdı...

Nilüfer “Yerinizde olmak istemezdim”
Kuzey Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi 20. Bahar Şenlikleri etkinliği kapsamında sahne alan Nilüfer, konser sırasında bir çok kez gaf yaptı. 

Kurak iklimi ile bilinen Kıbrıs’da gece sahneye çıkan Nilüfer, üniversiteli gençlere “Çok eğleniyoruz değimli? Böyle ormanı nerede bulacağız” dedi. Bu lafa çok şaşıran öğrenciler ünlü sanatçıya orman olmadığını söylediler. Bunun üzerine düzeltme yapmak isteyen Nilüfer “Özür dilerim bahçedeyiz. Ben yanlışlıkla orman dedim” dedi. Bu lafta şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü konser alanı Üniversite kampüsünün stadı idi. Durumu toparlayamayan ünlü sanatçı olayı geçiştirdi ve bu seferde öğrencilere sataştı. Nilüfer, “Sezon bitiyor ve artık sınav sıkıntılarınız başladı. Hiç yerinizde olmak istemem. Bende öğrenciliğimden hoşnut değildim fakat, tanrım bana öyle bir yetenek verdi ki, bugünlere bu yeteneğim sayesinde geldim. Değerlendirmesini çok iyi bildiğimi düşünüyorum“ dedi. 

Murat Dalkılıç’da sahne aldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi 20. Bahar Şenlikleri kapsamında sahne alan isimler arasında Murat Dalkılıç’da vardı. Öğrencilerin yoğun ilgisini gören ünlü sanatçı kalabalığa hayran kaldı. Genç sanatçı öğrencileri birbirinden güzel şarkıları ile coştururken 2 saatten fazla süre sahneden inmedi.


Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.