Piramit Haber

Kaybedenler Kulübü’nün efsanesi geliyor

Kültür-Sanat

24. Akbank Caz Festivali kapsamında Türkiye'ye gelecek olan Chet Faker konseri, Black Box İstanbul’a alındı.

 Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan ve bu yıl 23 Ekim – 2 Kasım tarihleri arasında şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayan 24. Akbank Caz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek, Chet Faker konseri yoğun ilgi üzerine Black Box İstanbul’a alındı.
Daha önce 1 Kasım 2014, Cumartesi günü Babylon’da gerçekleştirileceği belirtilen konser, biletlerin erkenden tükenmesi ve yoğun istek üzerine daha büyük dinleyici kapasitesi olan Black Box İstanbul’a taşındı.

Sahne ismini Kaybedenler Kulübü’nün gerçek üyelerinden efsanevi caz trompetçisi Chet Baker’dan alan, günümüzde elektronik müziğin en özgün sanatçılarından biri olarak kabul edilen Avustralyalı besteci ve şarkıcı Chet Faker, 1 Kasım 2014, Cumartesi günü saat: 23.00’de Black Box İstanbul’da Festival tutkunlarıyla buluşacak. “Rolling Stone” dergisi tarafından 2013 yılında “En İyi Bağımsız Sanatçı
” seçilen Chet Faker’ın 2014 yılında kaydettiği albümü “Built On Glass”ın dünya turnesi kapsamında gerçekleştireceği konserde ön grup olarak saat: 22.00’de adını Tolga Böyük’ün solo projesi Islandman sahne alacak.


Tarih: 1 Kasım 2014,Cumartesi

Yer: Black Box İstanbul

Saat: 22.00 Konser – Islandman 23.00 Konser

– Chet Faker 


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.