Piramit Haber

Altın Portakal kortejleri 9 Ekim'de Burdur ve Isparta'da gerçekleşecek

Kültür-Sanat

Altın Portakal Korteji, 9 Ekim'de Isparta ve Burdur caddelerinde gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki...

Altın Portakal Korteji, 9 Ekim'de Isparta ve Burdur caddelerinde gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki kortejlerde, Yeşilçam’ın ünlü yüzleri yer alacak.

Konuyla ilgili AKSAV’dan yapılan açıklamaya göre, Isparta Valiliği ve Belediyesi’nin katkılarıyla 9 Ekim Salı günü gerçekleşecek kortej geçişi için şehre gelen sinema sanatçılarını mehter takımı karşılayacak. Sanatçıların, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Timebet Günaydın’ı ziyaretini takiben saat 13.00’te belediye önünden başlayacak kortej geçişi, valilik binası önünde son bulacak. Isparta Valisi Memduh Oğuz’u ziyaret eden sanatçılar, toplu olarak Burdur’a hareket edecek.

Burdur’da, valilik ve belediyenin katkılarıyla gerçekleşecek festival korteji, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya’nın ziyaretini takiben 9 Ekim Salı günü saat 16.30’da belediye binası önünden yola çıkacak. Valilik binası önünde son bulacak kortej geçişinde Altın Portakal Film Festivali’nin ünlü konukları Burdurluları selamlayacak. Korteje katılan ünlüler, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz’ı ziyaret ettikten sonra Antalya’ya dönecek.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.