Piramit Haber

Sibel Can Kimdir?

Kim Kimdir?

Sibel Can Biyografisi nerelidir, kaç yaşındadır? gibi soruların cevabını ve detaylı biyografisini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Sibel Can Kısaca Hayatı:

Nereli: İstanbul, Türkiye Burcu: Aslan Kilosu: 65 Boyu: 1,70 Göz Rengi:Yeşil Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Lise mezunu olarak bilinmektedir. Evlimi: Evet Eşi: Sulhi Aksüt

Burç: Aslan

Sibel Can Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? 1 Ağustos 1970 doğumlu Sibel Can yani Sibel Cangüre, kariyerinin ilk yıllarında dansöz olarak sahne almıştır.
Tv ve sinema oyunculuğunun yanı sıra şarkıları ile de hayranlarının karşısına geçmeye devam etmiştir. Sibel Can İstanbul Fatih Karagümrük semtinde dünyaya gelmiştir.
1988 yılında Hakan Ural ile evlenmiş ve bu evliliğinden Melisa, Engincan isimlerinde 2 evladı vardır.
1999 senesinde boşanmış aynı sene Suhli Aksüt ile evlenen Sibel Can’ın bu evliliğindende Emir isminde bir oğlu vardır.
Sibel Can yeni sezonda O Ses Türkiye jürileri arasında yer alan Ebru Gündeş’in jürilikten ayrılması nedeni ile O Ses Türkiye yarışmasında jüri olarak yer almaktadır.

Anne tarafından aslen Bursa Mudanya, baba tarafından ise aslen Bosna Hersek Novi Pazar’lıdır.

2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevda’nın Bahçesi isimli dizinin başrol oyuncusu olarak dizi kadrosuna dahil olan Sibel Can bu dizide Sevda karakterini canlandırmaktadır.

Sibel Can Kısaca Hayatı

Yugoslav göçmeni olan Engin Cangüre ile Mudanya doğumlu olan Emine Gül Sezer’in ilk çocuğu olan Sibel Can, Karagümrük semtinde 1 Ağustos 1970 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü sanatçının babası da, birçok farklı organizasyonda kemancı olarak çalışmaktaydı. Dolayısı ile de küçük yaşlarda müzik hayatına başlayan Sibel Can, 14 yaşındayken gelen oryantallik teklifi ile sahnelere çıkmaya başladı. Babası ile birçok farklı şehir ve ülkelerde turnelere çıkarak ismini duyurmayı başardı. Dansöz olarak ve solist olarak sahne alan ve yaşı büyüdükçe ismi tanınan Sibel Can, Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve bunun gibi Emel Sayın gibi ünlü isimler ile çalışmaya, Maksim Gazinosu’nda devam etti.

Gazinolarda ve diğer birçok farklı organizasyonlarda dansöz olarak ve solist olarak çalışmaya devam eden Sibel Can, 1997 yılında çıkardığı Bu Devirde albümü ile çıkış yakalayan Sibel Can, çıkış şarkısını Padişah parçası olarak seçmiştir. Ayrıca bu parçanın yazarı da Serdar Ortaç olarak bilinmektedir. Ünlü sanatçı Sibel Can, hala arabesk ve pop müzik dallarında, tüm Türkiye üzerinde ilgi ile takip edilen isimlerden biridir.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.