Piramit Haber

Hülya Avşar Kimdir?

Kim Kimdir?

Hülya Avşar Kaç Yaşında, Hülya Avşar Boyu, Hülya Avşar Nereli, Sevgilisi Kim, Kaç Kilo, Eşi Kim, Evli mi, Ailesi, Burcu, Kısaca Hayatı İşte Detaylar.

Biyografisi: Adı Soyadı: Hülya Avşar Doğum Tarihi: 10 Ekim 1963 Nereli: Balıkesir / Edremit Burcu: Terazi Kilosu: 57 kg Boyu: 1.68 Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Kumral Eğitim Durumu: Ankara Cumhuriyet Lisesi Sevgilisi: Yok Evlimi: Hayır Eşi: Mehmet Tecirli (eski) , Kaya Çilingiroğlu ( eski)

Hülya Avşar Biyografisi

10 Ekim 1963 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Emral Avşar, babasının adı Celal Avşar’dır. Küçüklüğünde ailesi ona ‘malakancurri’ dermiş. Bu söz sarışın anlamına gelmektedir. Annesi Balıkesirli, babası ise Ardahan / Hasköylüdür. Hülya Avşar, Avşar – Pirebat Kürt aşiretine mensuptur. Babası Celal Kürt, annesi Emral Türk kökenli bir aile mensuptur. Avşar çiftinin iki kız çoğu olmuştur. Küçük olanı Helin Avşar’dır. Hülya Avşar liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi’nde okumuştur.

Hülya Avşar, Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Kainat Güzellik yarışmasında 1982 yılında birinci seçilmiştir. Fakat nişanlandığı ortaya çıkınca tacı elinden geri alınmıştır.1983 yılında ilk kez Haram filmi ile ekranların karşısına geçmiştir. Bu film onun için bir dönüm noktası olmuş ve herkesin dikkatini çekmiştir. Hülya Avşar Oyunculuğunun yanı sıra 1995 yılında Yarası Saklım isimli bir albüm çıkarmıştır. 2000 yılında Kral TV tarafından en iyi kadın şarkıcı ödülünü aldı. Daha birçok film, reklam, dizi vs. oynamış ve albümleri bulunmaktadır. 1979 yılında Mehmet Tecirli ile evlenmiş ve 2 yıl sonra boşanmışlardır. 1997 yılında Kaya Çilingiroğlu ile evlenmiş ve Zehra adında kız çocukları olmuştur. 2005 yılında boşanmışlardır.

Sıradaki Haber
Mobil Sayfaya Dön
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.