Piramit Haber

Vücut Çatlaklarınız İçin Bitkisel Çözümler

Kadın

Vücut çatlaklarının en büyük oluşum nedenleri arasında hızlı kilo alıp verme gibi faktörler yer almaktadır. Özellikle kadınların vücudunda oluşan bu çatlaklar, genellikle çok can sıkıcı hissetmeye neden olur. Kalça, göbek gibi bölümlerde ağırlıkla oluşan çatlaklar yüzünden, çoğu zaman bikini bile giyemezsiniz.

Doğum sonrasında da sık karşılaşılan vücut çatlakları, çeşitli bitkisel kürler ile yok edilebilmektedir. Doğum sonrası oluşan çatlaklar için üretilen kremler de bu konuda etkilidir ancak, biz her zaman doğal kürlerden yana olduğumuzu belirtmek isteriz.

Vücut çatlaklarından kurtulacağınız, çatlaklıkları tedavi edebileceğiniz çok özel bir karışımı sizinle paylaşmak istedik. Tamamen doğal karışımlardan oluşan bu kür ile siz de çatlaklarınıza veda edebileceksiniz. Vücut çatlaklarından tamamen kurtulmak için, söz ettiğimiz kürü düzenli olarak uygulamanız gerekmektedir.

Vücut çatlaklarından kurtulmak için alabileceğiniz önlemler;

Hızlı kilo alıp verdiren uygulamalar ile düzensiz beslenmeden uzak kalmalısınız. Bol bol su ve doğal sıvı tüketmeye özen göstermelisiniz.
Düzenli spor yapmaya ve cildin esnekliğini kazanmaya çalışmalısınız.
Duş aldıktan sonra mutlaka nemlendirici kullanın.
Antioksidan özelliği yüksek olan besinleri tüketmeye özen gösterin.
Ergenlik döneminde posalı besinler tüketerek vücut çatlaklarının önüne geçebilirsiniz.

Vücut çatlakları için doğal karışım malzemeleri;
-20 gram badem yağı
-20 gram kakao yağı
-20 gram kayısı yağı
-20 gram gliserin
-10 gram çörekotu yağı
-10 gram kantaron yağı
-10 gram zeytinyağı
-10 gram keten yağı

Tüm malzemeleri bir kap içine dökün ve iyice karıştırın. Homojen bir kıvam elde edince, vücudunuzda çatlak olan bölümlere iyice yedirerek sürün. Sürme işleminin 10 dakika kadar sürmesi önemlidir.
Çatlakların görünümü tamamen gidene kadar bu uygulamayı yapmaya devam etmelisiniz. Çatlak kremini sürmeden önce vücudunuzu iyice temizlemelisiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.