Piramit Haber

Vücudunuza zarar veren adetler!

Kadın

Kötü alışkanlıkların vücudunuza zararlı ve ölümcül etkileri olabilir, erken yaşlanmanız ve hayat enerjinizi kaybetmenize neden olabilir:

 - Geç yatmak ve erken uyanmak: Vücudumuz günde 7 ve 8 saat arası dinlenmeye gerek duyar, az uyumak konsantrasyon ve enerji kaybı sebebidir. Ayrıca iştahınızı ve beslenme alışkanlıklarınızı da etkileyecektir, çünkü vücudunuz karbonhidrat ve şeker açısından zengin yemeklere ihtiyaç duyacaktır.
Sıvı içmemek: Kahve, çay, ve gazlı içeceklerden mümkün oldukça uzak durun, bu sıvılar hiç bir zaman suyun yerini almayacaktır.

Kahvaltı etmemek: Sabah kahvaltısı olarak en azından meyve yiyin.

- Diş fırçalamamak: Günde 1 dakikalık seanslar ile 3 defa diş fırçalamanız gerekmektedir, dişlerinizi doğru bir şekilde ve yeterli müddetle fırçalamazsanız, bu ağzınızda bakteriler oluşmasını sağlayacaktır ve bu artış, mideye zarar verebilir.

- Güneş kremi sürmemek: Yaz ve kış mevsimlerinde krem sürmenizi tavsiye ediyoruz, krem sürmemek sadece cildin renginin değişmesine neden olmaz aynı zamanda bir çok hastalıklara sebep olabilir en ciddi olanı da cilt kanseridir.

- Uzun süre oturmak:  Evde ya da iş ortamında uzun süre oturmak vücudunuza zarar verir, mümkün oldukça daha az oturun ve daha fazla hareket edin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.